Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σκεφτεται η Ελλαδα να αποχωρηση απο την Γιουροβιζιον?

Σοβαρες διαστασεις εχει παρει το ενδεχομενο περι της αποχωρησης της Ελλαδας απο την Γιουροβιζιον τουλαχιστον για την ερχομενη χρονια.Ο λογος ειναι προφανες! Συγγεκριμενα οι ελληνικες αποστολες απο το 2009 και μετα διαμαρτυρονται για την κριτικη επιτροπη η οποια διαμορφωνη σε εξαιρετικο βαθμο το τελικο αποτελεσμα με τις περισσοτερες φορες μαλιστα να βγαζει τελιως εκτος την ψηφοφορια του κοινου..Αναλυτικοτερα μπορειτε να καταλαβετε και μονοι σας για ποσο μεγαλο ποσοστο αδικιας προκειται:
Το 2009 με εκροσοπο μας τον Σακη Ρουβα ειχαμε τερματισει στο τελεβοτινκ στην 4η θεση αναμεσα σε 26 χωρες ενω οι επιτροπες μας ειχαν καταταξει στην 13η θεση με αποτελεσμα να καταληξουμε στην 7η ενω θα μπορυσαμε να μπουμε μεχρι και 3αδα!
Το 2010 με την Ελλαδα να εκπροσωπει ο Γιωργος Αλκαιος με κυριαρχο το ελληνικο στοιχειο,το κοινο μας τιμησε με την 7 θεση στην ψηφοφορια σε 26 χωρες ενω η επιτροπη μας κατεταξε στην 11 θεση! Με λιγα λογια μπορυσαμε να ειχαμε βγει 5-6.
Το 2011 με τον Λουκα Γιωρκα να εκπροσωπει την Ελλαδα και ενα τραγουδι με εντονο το λαικο αλλα και το ραπ ειδος,οι ευρωπαιοι μας ψηφησαν ως την 3η καλυτερη χωρα αναμεσα σε 26! Οι επιτροπες ομως φροντισαν να μας ''εξαφανισουν'' κατατασοντας μας στην 14η θεση!
Το 2012 με το ποπ τραγουδι της Ελευθεριας Ελευθεριου στο τελεβοτινκ ηρθαμε 9η ενω στις επιτροπες 18η!
Το 2013 με τους Κοζα Μοστρα&τον Αγαθωνα καταφεραμε να φτασουμε στην 4η θεση αλλα οι επιτροπες μας εβαλαν στην 14η!
Φετος με τους πολυαγαπημενους μου Τεο,Shane&Νικο καταφεραμε να φτασουμε στο τελεβοτινκ στην 12η θεση ενω οι επιτροπες να εριξαν στην 19η!

Δευτερος λογος και εξισου συμαντικος που θετει σε κυνδινο την συμμετοχη της Ελλαδας ειναι η αποφαση της EBU να αποφασιζει η διοργανωτρια χωρα την σειρα που θα εμφανιζεται η καθε αποστολη.Τρομερη αδικια ειδικοτερα για την Ελλαδα που για εναν παραξενο λογο το 2012,2013&2014 την εβαλαν ακριβως πριν απο τα μεγαλα φαβορι!
Μενει να δουμε αν αληθευουν αυτες οι πληροφοριες καθως και τι προκειται να κανει τελικα η Ελλαδα σχετικα με αυτο το θεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου